Güncel Haberler

Pendik’te korkunç kaza! Eşiyle sorun yaşayan adam, TEM bağlantı yolunda kendini araçların önüne attı

Kaza, saat 16.30 sıralarında Sabiha Gökçen havalimanı istikametindeki Kurtköy TEM bağlantı yolunda meydana geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gümrük memuru olarak çalışan 2 çocuk babası Kemal D.’nin eşiyle sorun yaşadığı öğrenildi.

ARAÇTAN ÇIKIP YOLA DOĞRU KOŞUYOR

İşyeri otomobilinde yolculuk yapan kişi, aracını yol kenarına park ederek araçtan indi. Bir anda yola doğru koşan Direk’e KA’nın kullandığı başka bir otomobil çarptı.
_77790 (1)

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kemal D.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Arabada kişisel eşyaların bulunduğu bir bavul ve bir bilet bulundu.

_77790 (2)
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (DHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yasaklandı!  2 kişi denizde boğulduYasaklandı! 2 kişi denizde boğuldu
Şaşırtıcı sonuçlar, Macron ve Le Pen... Fransa Başbakanı istifa ettiŞaşırtıcı sonuçlar, Macron ve Le Pen… Fransa Başbakanı istifa etti
İzmir'de korkunç kaza!  Onu öldürdü ve cesedini bekledi, nedeni...İzmir’de korkunç kaza! Onu öldürdü ve cesedini bekledi, nedeni…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu