Güncel Haberler

Çıtır ve gevrek lezzet: yoğurttan doğranmış pasta dükkanı için tarif – son dakika Guarmy News

Klasik pasta tarifleri tarafından sıkılanlar için yepyeni bir lezzet: Çıtır gevrek, çok fazla öğütülmüş et sosu ve yoğurt ile taçlandırılan bu pasta dükkanı, masalar için rafine arama olacak. Çaydan yemeğe kadar bu pratik ve tatmin edici tarif, tüm ana olanlara uyum sağlar.

Malzeme

Pasta için:

  • 3 hamur
  • 300 gram kıyılmış et
  • 1 büyük soğan (doğranmış)
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • Tuz, karabiber, biber biber

Sos için:

  • 1 bardak yoğurt
  • 1 yumurta
  • Yarım bardak yağ yağı

BUGUN İÇİN:

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı biber tozu
  • İsteğe bağlı maydanoz

Yapı

1. İç harcı hazırlayın:

Yağı tavada ısıtın, doğranmış soğan ve gülü ekleyin. Sonra kıyılmış eti ve kahverengiyi çıkarın ve çekilinceye kadar ekleyin. Tuz, karabiber ve biber biber ile tat. Serinletmesine izin ver.

Mix 2.

Yoğurt, yumurta ve yağı bir kasede çırpın.

3. Hamurları hazırlayın:

Her hamuru ikiye bölün. Yoğurt sosunu parça boyunca uygulayın. Doğranmış harç ile harçın geniş kenarına koyun ve rulo şeklinde sarın ve pembe bir macun gibi kıvrılın.

4. Mutfak:

Tatlıları tavanın tepsisine yağ kağıdı ile koyun. Kalan yoğurt sosunu üzerlerine uygulayın. Kahverengi olana kadar (yaklaşık 30 dakika) önceden ısıtılmış bir fırında 180 ° C’de pişirin.

5. Servis Servisi:

Tereyağını eritin ve biber biberi ile sıcak. Fırından çıkan sıcak tatlıları çalıştırın. İsterseniz, ince doğranmış maydanoz ile süsleyin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu